Producten & Diensten

Sananet ontwikkelt telebegeleidingsoplossingen (veelal in opdracht van klanten), om deze vervolgens op licentiebasis in de markt te distribueren. Geen klant is hetzelfde en daarom wordt altijd rekening gehouden met specifieke inzichten en wensen. In feite worden maatwerkprogramma’s geleverd, die qua distributie niet afhankelijk zijn van een bepaald technologiekanaal. De klant bepaalt via welke toepassing de programma’s ter beschikking worden gesteld: PC, notebook, tablet of smartphone.

Medisch erkend en gevalideerd
De telebegeleidingsprogramma's van Sananet zijn state of the art. Zij worden gestaafd door wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring en worden voortdurend aangepast aan nieuwe inzichten en ontwikkelingen in de zorg. De zogenaamde content van het programma wordt afgestemd op nationale richtlijnen, culturele en sociale factoren en taalgebruik. De programma’s zijn gebaseerd op het Stages of Changes Model van Prochaska & DiClemente en de principes van Motivational Interviewing.

Eigen platform en kwaliteitscontent
Sinds 2009 heeft Sananet de beschikking over SananetOnline. Dit is een zelf ontworpen platform voor het ontwikkelen en aanbieden van hoogwaardige eHealth diensten. Deze diensten worden aangeboden ter ondersteuning van de behandeling van patiënten met veel voorkomende chronische aandoeningen.