Maak kennis met onze zorgavatar

Patiënten die de SanaCoach Hartfalen gebruiken worden niet alleen gemonitord, maar kunnen ook door middel van ingebouwde kennismodules informatie krijgen over de ziekte, mogelijke behandelingen en adviezen voor leefstijlaanpassingen. 

Als zorgvernieuwer vindt Sananet het belangrijk te blijven innoveren. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van onze nieuwe zorgavatar die afgelopen maand voor de eerste SanaCoach Hartfalen gebruikers binnen het VieCuri Medisch Centrum beschikbaar is gekomen. Door een zorgavatar aan te bieden, wordt het gebruik van de SanaCoach niet alleen persoonlijker voor de gebruikers, maar wordt deze tevens toegankelijker voor laaggeletterden. Patiënten die eerder de sessies zelf moesten doorlezen, krijgen nu namelijk de mogelijkheid om door de zorgavatar al pratend door de sessie geleid te worden.   

Omdat de eerste ervaringen met het gebruik van de zorgavatar zeer positief zijn, zal deze de komende tijd geleidelijk ook beschikbaar worden gesteld voor onze andere SanaCoaches. Zo geeft een van de eerste gebruikers aan ”Het programma werkt erg goed en ik kan de avatar ook goed volgen”.  

Gebruikt u de SanaCoach al binnen uw zorginstelling en wilt u de nieuwe zorgavatar aanbieden aan patiënten? Neemt u dan contact met ons op via info@sananet.nl.