NIEUW, de VitaCoach

Naast ziekenhuizen zijn er steeds meer gezondheidsinstellingen die kampen met de uitdagingen van de chronische zorg. Zo ook vele thuiszorgorganisaties die allerlei soorten zorg verlenen als wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding. Met aandacht en toewijding verlenen deze zorgprofessionals en vrijwilligers menslievende zorg. Door personeelstekorten, werkdruk en toenemende zorgvraag wordt dit echter steeds lastiger.  

Daarom heeft Sananet in samenwerking met Vitavanti Healthcare Solutions de ‘Vitacoach’ ontwikkeld. Vitavanti biedt verschillende e-health services, zoals de Medido dienstverlening, waardoor klanten worden ontzorgd, patiëntenzorg geborgd en cliënten langer zelfredzaam zijn. 

De Vitacoach gaat nu als test bij een thuiszorgorganisatie ingezet worden. Het programma is ontwikkeld met als doel om de zorgvraag duidelijk in beeld te krijgen, sneller te anticiperen bij veranderingen en om de cliënt beter te informeren. Op ieder moment kan een beeld worden gegeven van de gezondheid en vitaliteit van de cliënt. Hiermee hopen we de kwaliteit van chronische zorg voor thuis wonende en kwetsbare ouderen te verbeteren. 

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen rondom de VitaCoach, schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief onder aan deze pagina.