Webinar oncologie 30 november 2021

Er is steeds meer bewijs dat zorg op afstand ook bij oncologische patiënten van grote toegevoegde waarde is. Een studie hiernaar, onder patiënten met longkanker, is zelfs vroegtijdig gestaakt door het positieve verschil in overleving dat tijdens de studie ontstond; ten gunste van de interventie groep.
 
Sananet bestaat 25 jaar en ontwikkelt eCoaches, waarmee patiënten niet alleen worden gemonitord, maar ook steeds beter voor zichzelf leren zorgen. Deze eCoaches worden al geruime tijd succesvol ingezet binnen de chronische zorg. 
 
Inmiddels zijn er eCoaches beschikbaar voor patiënten met diverse oncologische aandoeningen, zoals prostaatkanker, longkanker en multipel myeloom. Met de eCoach voor multipel myeloom is inmiddels ook een RCT opgestart. Ook worden er momenteel nieuwe eCoaches ontwikkeld  voor patiënten met dikke darmkanker en borstkanker.
 
Dit webinar staat geheel in het teken van eCoaches binnen de oncologische zorg. Hierbij staan implementatie en de eerste praktijkervaringen van zorgverleners en patiënten centraal.
 
Deze aspecten zullen worden belicht vanuit drie invalshoeken:
·       Gemetastaseerde prostaatkanker
·       Longkanker
·       OncoKompas  
 
Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden, klik dan hier.