Contact

Sananet BV
Rijksweg Zuid 37
6131 AL Sittard
tel: +31 (0)46 4588001
fax: +31 (0)46 4007168
e-mail: info@sananet.nl

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demonstratie over onze SanaCoaches.

Hoe bereikt u ons kantoor?

Per auto

Vanuit de richting Eindhoven:
Vanuit het noorden nadert u Sittard via de A2. U neemt de afslag 47 Born / Sittard-Noord (ter hoogte van Nedcar). Ga aan het einde van de afrit linksaf de N297 op richting Nieuwstadt / Sittard-Noord. Neem na ca. 2 km de afslag N276, richting Sittard. Ga na 1.4 km linksaf de Doctor Nolenslaan op en ga na 400 m rechtsaf de Rijksweg Noord op. Neem na 450 m de eerste afslag op de rotonde van de Rijksweg Noord. Vervolg deze weg door de stad en na ruim 2 km ziet u rechts op de hoek Hotel Prins. Even verder aan uw rechterhand ligt het Sananet kantoor op de Rijksweg Zuid 37 met parkeermogelijkheden.

Vanuit de richting Maastricht / Heerlen:
Vanuit het zuiden nadert u Sittard via de A2 of de A76. Op de A2 neemt u net voorbij het DSM-complex de afslag 48, Urmond / Sittard. Ga aan het einde van de afrit rechtsaf de Urmonderbaan (N294) op en volg de richting Sittard. Ga na 5.2 km linksaf op de Brugstraat. Ga na 0.6 km rechtsaf de Rijksweg Zuid op. Na een paar honderd meter ligt aan uw rechterhand het Sananet kantoor op de Rijksweg Zuid 37 met parkeermogelijkheden.

Per openbaar vervoer

Vanaf NS-station Sittard is het slechts vijf minuten lopen naar ons kantoor. U verlaat het station aan uw rechterhand, steekt de straat over en houdt rechts aan. Bij het eerstvolgende kruispunt slaat u linksaf en vervolgt uw weg tot bij de stoplichten. Rechts op de hoek ligt Hotel Prins. U gaat daar naar rechts en circa 75 meter verder aan de rechterkant van de straat ziet u het Sananet kantoor op de Rijksweg Zuid 37.