Succesvolle start van mijnIBDcoach versie 5.0

MijnIBDcoach is recent vernieuwd met als doel om nóg betere IBD-zorg te leveren. Om dit te bereiken zijn er een aantal functionaliteiten veranderd en toegevoegd voor zowel zorgverleners als patiënten, waaronder: 

  • Nieuwe lay-out van mijnIBDcoach,  
  • Een nieuwe Android app (de IOS app komt binnenkort) 
  • In één oogopslag inzicht in de ziektebeleving van de patiënt, het ziekteverloop én de behandeling.  

Sinds 26 oktober gebruiken zorgverleners en patiënten de nieuwe versie van mijnIBDcoach. Zowel zorgverleners als patiënten ervaren mijnIBDcoach 5.0 als positief.  

Zo geven zorgverleners aan dat de controles overzichtelijker worden weergegeven in de SananetOnline Monitor. Ze vinden het fijn dat er verdiepingsvragen worden gesteld wanneer een patiënt klachten ervaart. Ook hebben ze al enthousiaste geluiden gehoord van patiënten over mijnIBDcoach App. Er zijn zelfs patiënten die door de App opnieuw willen deelnemen aan de coach.  

Patiënten zijn vooral complimenteus over de interface van mijnIBDcoach. Verschillende reacties stroomden binnen, zoals: “Wat is mijnIBDcoach mooi veranderd!”, “Zeer mooie omgeving en makkelijk in gebruik.” en “Het werkt goed via de smartphone. Goed bezig!”. Benieuwd hoe mijnIBDcoach er nu voor de patiënt uit ziet? Bekijk dan onderstaande video:  

Bent u werkzaam in een ziekenhuis dat lid is van stichting Mijn Coach en wilt u uw ervaringen delen met andere ziekenhuizen? Dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan de maandelijkse vergaderingen die stichting Mijn Coach organiseert. De volgende vergadering vindt plaats op maandag 13 december om 17.30 uur. Indien u nog geen uitnodiging voor deze vergadering heeft ontvangen, laat het ons weten via info@sananet.nl en wij zorgen ervoor dat de uitnodiging uw kant op komt.