Sananet IT-medewerkers vertellen over hun baan en projecten

Bij Sananet werken verschillende getalenteerde IT-professionals. Bazz Hoftijzer (foto links of boven) en Paul van den Driest (foto rechts of onder) vertellen in deze nieuwsbrief meer over hun baan als IT’er bij Sananet en de projecten waar ze momenteel aan werken.

Bazz en Paul werken al jaren samen aan IT opdrachten. De samenwerking begon toen Paul begon met zijn scholingstraject als IT’er. In tegenstelling tot Bazz die al jaren actief is in de IT branche, is Paul opgeleid tot biomedisch wetenschapper en pas sinds 2016 IT’er. Bazz en Paul zijn verantwoordelijk voor het onderhouden en vernieuwen van de IT-infrastructuur van Sananet. Samen ontwikkelen en implementeren ze dus geavanceerde technologieën die Sananet helpen om de zorg van zorgprofessionals aan patiënten te verbeteren. 

Puzzelstukjes

Bazz en Paul werken momenteel aan verschillende projecten, waaronder het ontsluiten van gezondheidsdata met behulp van FHIR en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor SananetOnline. Ook beheren ze samen met andere collega’s het SananetOnline systeem waar zorgprofessionals op inloggen om hun patiënten te kunnen monitoren. Bazz geeft aan “het is leuk om de verschillende puzzelstukjes van ons werk samen te voegen tot een geheel”.  

Passion-HF

Ook in het verleden hebben ze aan veel interessante projecten gewerkt voor Sananet. Bazz en Paul noemen beiden PASSION-HF als een voorbeeld project dat ze erg leuk vonden om aan te werken. Passion-HF is een project dat is bedoeld om de kwaliteit van behandeling van hartfalen patiënten ook in de toekomst te kunnen garanderen. Samen met een internationaal consortium is Sananet al geruime tijd bezig met de ontwikkeling van Doctor Me. De bedoeling van Doctor Me is dat patiënten met hartfalen zich met Doctor Me zelf kunnen behandelen, inclusief het uitschrijven van medicijnen. Paul: “het is erg leuk om samen te werken met alle (internationale) partners.”. Beide vonden het erg leuk om tijdens de onderzoeksfase van PASSION-HF veel nieuwe technieken uit te proberen.  

Snelle technische vooruitgang

Een belangrijke uitdaging waar Bazz en Paul mee te maken hebben in hun werk, is de snelle technische voortuitgang die laatste jaren plaatsvindt. Het is belangrijk om te blijven innoveren en mee te bewegen met de nieuwste ontwikkelingen in de eHealth-markt. Samen blijven ze daarom goed op de hoogte van de nieuwste technologieën en hoe ze deze kunnen toepassen binnen Sananet. Hierdoor blijven we de kwaliteit van de zorg van zorgverleners aan patiënten verbeteren. 

In het kort, Bazz en Paul zijn twee getalenteerde IT-professionals die Sananet en haar klanten helpen bij de realisatie van complexe projecten. Hun passie voor technologie en hun inzet voor kwaliteit en prestaties maken hen waardevolle leden van het team van Sananet. Bent u nu benieuwd wat onze IT collega’s voor u kunnen betekenen in het ontwikkelproces van de SanaCoaches binnen uw organisatie? Neem dan contact op met info@sananet.nl