In onze visie is het op grote schaal invoeren van eHealth cruciaal voor het vernieuwen van de zorg

De missie van Sananet is een betere gezondheid en levenskwaliteit voor mensen met een of meer chronische aandoeningen door inzet van eHealth-oplossingen. Wij zetten ons iedere dag in voor het kunnen leveren van ‘de juiste zorg op het juiste moment’. Wij zijn daarbij overtuigd van het belang van zelfmanagement van patiënten voor duurzame kwaliteitszorg.

Sananet focust op de ontwikkeling van eHealth-oplossingen, en dan in het bijzonder op de ontwikkeling van telemonitoring. Deze online begeleidingsprogramma’s geven zorgprofessionals real-time inzicht in het welzijn van hun patiënten. Zij verbeteren de kwaliteit van de chronische zorg en maken de relatie tussen patiënt en zorgverlener persoonlijker en intensiever.

Onze visie is gericht op onze maatschappelijke impact door het beste van twee werelden te creëren; medische kennis en IT-expertise samenbrengen. We bereiken dit doel met zowel commerciële projecten als maatschappelijke initiatieven die een bijdrage leveren aan de samenleving in het algemeen.

Wij willen samen met zorgprofessionals en patiënten zorgen dat eHealth gewone zorg wordt.

Sananet levert excellente e-Health content. Wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat de begeleiding met eCoaches voor een halvering van het aantal ziekenhuisopnamen, minder polibezoeken en een betere therapietrouw voor patiënten met chronische aandoeningen zorgen. Artsen en verpleegkundigen krijgen daardoor meer tijd voor mensen die hun aandacht het meest nodig hebben.

(Openstaande) vacatures

Regelmatig zijn er vacatures bij Sananet voor o.a. consultants op het gebied van implementatiebegeleiding en contentontwikkeling. Daarnaast zijn we regelmatig op zoek naar ICT-developers. Houd deze website daarom goed in de gaten.

Bedankt voor je aanmelding.

Wij verwachten je op het congres van 26 januari aanstaande vanaf 12:00 uur. 

Op het e-mail adres dat je hebt geregistreerd  ontvangt je ook een e-mail ter bevestiging van je aanmelding.