SanaCoach Oncologie

Oncologie ontwikkelingen
Het aantal oncologische patiënten stijgt die vanwege een oncologische aandoening periodiek worden gecontroleerd stijgt door de verbeterde overleving. Tegelijkertijd is er een duidelijke trend om steeds meer patiënten thuis te behandelen met chemo- of immunotherapie

Onderzoek toont aan dat telemonitoring van patiënten met kanker, een betere kwaliteit van leven en langer leven. Lees hier het abstract.

Sananet in de oncologie

Daarom werkt Sananet inmiddels samen met verschillende ziekenhuizen voor de ontwikkeling van applicaties voor verschillende oncologische patiëntengroepen.

In het kader van een onderzoek dat momenteel in het buitenland wordt uitgevoerd heeft Sananet een eCoach ontwikkeld die kan worden ingezet bij patiënten die met chemo therapie worden behandeld. Voor een Nederlands onderzoek heeft Sananet een eCoach ontwikkeld voor ondersteuning van patiënten en hun mantelzorger in de palliatieve fase. Op korte termijn gaan hiervoor de eerste pilots van start.

Bekijk hier alle samenwerkingen van Sananet

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Neem contact op met Sananet voor een afspraak om de mogelijkheden te bekijken voor uw patienten

Wilt u de eHealth mogelijkheden bekijken voor uw patiënten? Neem dan contact op met ons.

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en de werking van de SanaCoach.