SanaCoach Prostaatkanker

De Sanacoach Prostaatkanker
De aangeboden informatie uit de SanaCoach heeft als doel om zelfmanagement bij patiënten te stimuleren. Zelfmanagement zorgt voor meer betrokkenheid van de patiënt, wat uiteindelijk kan leiden tot betere behandelresultaten en lagere zorgkosten. Zo ondersteunt de Sanacoach niet alleen de patiënt, maar ook de zorgverlener.

Monitoren van patiënten
De SanaCoach Prostaatkanker is onderdeel van het SananetOnline platform. Dit gecertificeerd medisch internetplatform bestaat uit de SananetOnline monitor en een aantal online begeleidingsprogramma’s, waaronder de Sanacoach Prostaat. De patiënt heeft toegang tot de Sanacoach, de zorgverlener heeft toegang tot de SananetOnline monitor. De monitor ondersteunt de zorgverlener bij het monitoren, het begeleiden en informeren van en het communiceren met patiënten.

Contact met de arts bij risico’s
De SananetOnline monitor toont risicovlaggen als er risico’s bij de patiënt worden gesignaleerd. De patiënt met de hoogste of meeste risico’s staat bovenaan. Het signaleren van risico’s geeft u de mogelijkheid om direct op deze risico’s in te spelen en (zo nodig) contact op te nemen met de patiënt.

Als u nu benieuwd bent naar ervaringen van arts en patiënt met de SanaCoach voor Prostaatkanker, kijkt u dan naar onderstaande uitzending van Connected Care van het Isala waar deze ervaringen en de ervaringen met onze SanaCoach voor Recidiverende Urineweg Infecties uitgebreid besproken worden.

 

Bekijk hier alle samenwerkingen van Sananet

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Neem contact op met Sananet voor een afspraak om de mogelijkheden te bekijken voor uw patienten

Wilt u de eHealth mogelijkheden bekijken voor uw patiënten? Neem dan contact op met ons.

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en de werking van de SanaCoach.