De PijnCoach

Deze SanaCoach helpt patiënten om de eigen gezondheidssituatie in de gaten te houden. Pijn kan daardoor beter gemonitord worden en de kwaliteit van leven verbeteren.

Monitoren van patiënten
De SanaCoach is onderdeel van het SananetOnline platform. Dit gecertificeerd medisch internetplatform bestaat uit de SananetOnline monitor en een aantal online begeleidingsprogramma’s. De patiënt heeft toegang tot de Sanacoach, de zorgverlener heeft toegang tot de SananetOnline monitor. De monitor ondersteunt de zorgverlener bij het monitoren, het begeleiden en informeren van en het communiceren met patiënten.

Contact met de arts bij risico’s
De SananetOnline monitor toont risicovlaggen als er risico’s bij de patiënt worden gesignaleerd. De patiënt met de hoogste of meeste risico’s staat bovenaan. Het signaleren van risico’s geeft u de mogelijkheid om direct op deze risico’s in te spelen en (zo nodig) contact op te nemen met de patiënt.

Bekijk hier alle samenwerkingen van Sananet

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Neem contact op met Sananet voor een afspraak om de mogelijkheden te bekijken voor uw patienten

Wilt u de eHealth mogelijkheden bekijken voor uw patiënten? Neem dan contact op met ons.

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en de werking van de SanaCoach.