terugblik op webinar longziekten

Onze collega Marcel Suderée leidde het webinar en zorgverleners van het OLVG, Zuyderland Ziekenhuis en Haaglanden Medisch Centrum deelden hun visie op de digitale zorg en hun ervaringen uit de praktijk.  

 

Het programma zag er als volgt uit:  

  1. Marlise de Roos, longarts binnen het OLVG, vertelde over de zorg van de toekomst “de virtuele longkliniek” binnen het OLVG. 
  2. Martijn de Kruif, longarts binnen het Zuyderland, deelde zijn ervaringen over de SanaCoach Astma in het Zuyderland Ziekenhuis en gaf tips aan andere ziekenhuizen.  
  3. Jasmijn van Campen, longarts binnen het Haaglanden Medisch Centrum, beschreef de visie op de zorg van het Haaglanden Medisch Centrum en welke rol de SanaCoach COPD hierin speelt. 
  4. Erwina Cerimovic, ten tijde van dit webinar nog werkzaam als gespecialiseerd longverpleegkundige binnen het Haaglanden Medisch Centrum, gaf voorbeelden en deelde ervaringen uit de praktijk vanuit een verpleegkundig perspectief.  
Klik hier onder om deze webinar terug te zien:
Video afspelen

Mocht u naar aanleiding van het webinar vragen hebben, dan kunt u met ons contact opnemen via 046-458 80 01 of via info@sananet.nl Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze ontwikkelingen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief onder aan deze pagina.